Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

3 ok, amiért szükség van egy megbízható szivattyúra

Számos olyan használati tárgy van az életünkben, amit már szinte észre sem veszünk, csak ha meghibásodik és nélkülöznünk kell. Ilyen a szivattyú is, ami nélkül locsolókannával öntözhetnénk a virágágyást, csőtörés, nagy esőzések után vödörrel merhetnénk ki a vizet a pincéből, de a modern fűtéshez használt forró víz keringetésről is csak álmodozhatnánk.

Gazdaságos öntözéshez kikerülhetetlen a szivattyú használata

Azok számára, akik szeretik, ha egész évben szépen zöldell a gyep a ház körül vagy veteményessel rendelkeznek, amit öntözni kell, szükség van egy megbízható szivattyúra. A kert mérete és a vízforrás is meghatározhatja, milyen berendezést érdemes beszerezni. Nem mindegy ugyanis, hogy kisebb előkertről vagy többhektáros mezőgazdasági területről van szó, ahogyan az sem, hogy egy tóból, tározóból vagy vezetékes rendszerből érkezik a víz. 

Ha van egy mély kút, amelyet a vízellátás kiegészítésére szeretnénk használni, akkor a búvárszivattyú az ideális, melyre tökéletes megoldást kínálnak a nemzetközileg elismert Pedrollo termékei. Minden Pedrollo szivattyú nagyszerűen ellátja a háztartási vagy ipari feladatokat, legyen szó öntözésről, nyomásfokozásról, szennyezett víz vagy szennyvíz átemelésről.  

Ha nyomásfokozásra van szükség

Zúg a mosógép, a családfő autót mos az udvaron, valaki épp zuhanyozni szeretne az emeleti fürdőszobában? A tökéletes víznyomás sok esetben elképzelhetetlen, ha nincs a háznál egy megfelelő szivattyú, ami képes szabályozni és felerősíteni a víznyomást. A Pedrollo Easypress szivattyú vezérlők automatikusan kapcsolják ki és be a szivattyút. Csap nyitásra indítják elzárásra pedig leállítják a szivattyú működését. 

Pincék, mélygarázsok megmentői

A biztosítótársaságok a megmondhatói, évente hány káreseményt jelentenek be amiatt, hogy csőtörés vagy nagyobb esőzés után a víz elárasztotta a garázst és a pincét. Ha tartozik az épülethez mélyebben fekvő helyiség, akkor egy búvárszivattyú beszerzése észszerű és gazdaságos döntés.