Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

A jó gyerek kulacs szinte kötelező eleme az iskolatáskának

A hőtartó gyerek kulacs egy olyan termosz, amely minden gyermek számára hasznos lehet, hiszen az iskolában, egy kiránduláson vagy sportolás közben mindig szükségük van valamilyen italra. A kényelmes és könnyen hordozható, termosz segít biztosítani a szükséges folyadékbevitelt és közben ideális hőmérsékleten tartja az innivalót. 

A gyerek kulacs előnyei

Az egészséges ivási szokások kialakítása gyerekkorban kezdődik. Amikor a gyerekeknek saját kulacsuk van, könnyebb számukra a folyadékbevitel fenntartása. Ha van náluk víz vagy tea, elkerülhetik a kiszáradást, továbbá nem szoknak hozzá a cukros üdítőkhöz vagy egyéb egészségtelen italokhoz.

Környezetvédelmi szempontból is előnyös a gyerek kulacs, ugyanis kevesebb műanyag felhasználását biztosítja, mintha minden nap palackozott italokat vinne magával a gyermek az iskolába vagy edzésre. Ráadásul a legjobb minőségű gyerek kulacs olyan anyagból készül, melyből nem oldódik ki vegyi anyag és nem veszi át az ízeket, szagokat sem. 

Az egyedi gyerek termoszok könnyen hordozhatók, megkülönböztethetők egymástól, egyszerűen tisztíthatók és az otthon elkészített finom tea egész nap nem kellemesen meleg marad bennük.

Forró csoki elvitelre

Nem titok, hogy a gyerekek többsége szereti az édességeket és bizony jól esik nekik a nehéz matek dolgozat után vagy a feladatokkal teletűzdelt nap közben meginni egy forró csokit. Erre leginkább cukrászdában vagy otthon van lehetőségük és nem a második, harmadik óra közötti tízperces szünetben. 

Szerencsére erre is van megoldás, léteznek ugyanis olyan termosz bögrék, amelyek hosszú órákon keresztül melegen tartják az italt. Nem csöpögnek, nem szivárognak és nem tartalmaznak kioldódó vegyi anyagokat. Egy random, napközbeni forró csoki ajándék mindenki számára. Nemcsak a gyerekek, de az édesszájú felnőttek arcára is mosolyt csal.

A saját kulacs vagy termosz ráadásul tökéletes környezetkímélő alternatíva az eldobható poharak helyett, amiket egy kávézóban, cukrászdában vagy büfében kapunk abban az esetben, ha nem a helyszínen szeretnénk fogyasztani az italt.