Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

A valódi barber élményt minden férfinak muszáj megtapasztalnia 

A férfiak szeretik letagadni, de bizony nagyon fontos számukra is, hogy milyen a szakálluk és a hajuk. Az arc és a fejszőrzet ráadásul megállás nélkül nő és a napi szintű borotválkozás egy idő után a legtürelmesebb férfi türelmét is próbára teszi. Egy profi barber segítségét hívni nem ugyanaz, mint elugrani egy fodrászhoz munka után. Ennél sokkal több. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért érdemes férfiként férfi fodrászatba járni.

A barbereket vagy a régebb óta ismert nevükön a borbélyokat speciálisan a férfiak hajvágására képezték ki. Tudják, mire vágyik egy férfi, ha belép az ajtón, ismerik a férfi stílusok skáláját és szakértő segítséget adnak, ha a vendég először ül a székükben. Férfi fodrászhoz menni rendkívül hasznos, ugyanis segít eldönteni, melyik stílus lesz a legjobb.

Exkluzív környezet a barber szalonban

Nem nehéz észrevenni, hogy egy férfi fodrászat berendezése és kisugárzása semmihez sem hasonlítható. Egyedi és különleges, sokszor még a bejárat előtt sétáló járókelők figyelmét is képes megragadni. A kellemes légkör, a barátságos környezet nem csak különlegessé teszi a haj és az arcszőr igazításának perceit, lehetőséget biztosít a lazításra is. Egy időre kiszakítja a férfi embert a monoton hétköznapokból, az eredmény pedig önbizalommal tölti fel. 

Profi hajszobrászok

A barberek magasan képzett szakemberek, akik képesek elemezni a különböző hajtípusokat és az arcformát. Amellett, hogy férfias frizurát készítenek, professzionális szakállvágásra, bajuszvágásra képesek, ismerik a fejbőrmasszázs fortályait, az ideális vonalvezetést és még sok minden mást. 

A borotválás általában a hajvágás után történik, ami nem csak frissítő hatással bír, de a nap fénypontja is lehet egyben. Főként a meleg törölközős, klasszikus nyeles borotválás, amit otthon körülményes lenne gyakorolni.

Ha valaki úgy dönt, kipróbál egy professzionális helyszínt, akkor érdemes felkeresnie a Budapest belvárosában található Barber Worldöt, amely története egészen Írország fővárosáig, Dublinig nyúlik vissza. A szalon megálmodói hosszú évek tapasztalatát hozták haza az északi országból, amit érdemes minden férfinak kipróbálnia, aki az Astoria közelében jár.

Barber Word

Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

+3616110878