Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

tetőfedés

Gépekkel lehet kiváltani az építőipari szakemberhiányt

Az építőiparban a munkafolyamatok hatékonyságának növelése és a munkaerő minél jobb kihasználása létfontosságú. A BUMPA mobil cserépfelvonó olyan innovatív eszköz, amely felgyorsítja az építőanyagok mozgatását, és segít megszervezni a munkát az építkezéseken.

A BUMPA gépe valójában egy mobil szállítószalag, amely speciálisan a tégla, cserép és malter mozgatására lett kifejlesztve. Ez a rendszer különösen hasznos tetőfedőknek és építőipari vállalkozásoknak, akiknek gyakran szükségük van nagy mennyiségű anyag gyors és hatékony szállítására.

Mire képes a BUMPA mobil cserélfelvonó?

A BUMPA berendezésének kiemelkedő teljesítménye mellett az egyik legnagyobb előnye a rendszer mobilitása és könnyű kezelhetősége. Az eszköz könnyen szállítható utánfutóval vagy kisteherautóval, és mindössze 4 perc alatt két ember képes felállítani és működtetni.

Ezenkívül a BUMPA mobil cserépfelvonó képes akár 3-4 dolgozó munkáját is pótolni, ami jelentősen növeli a munkafolyamatok hatékonyságát. Két ember könnyedén áthelyezheti a tetőn vagy állványon, tovább növelve a rendszer rugalmasságát.

A BUMPA eszköze 1 óra alatt akár 300 db tetőcserepet, 850 db 30-as falazóblokkot, 425 db 38-as falazóblokkot, vagy 4000 db kisméretű téglát is képes szállítani, ami felgyorsítja a munkafolyamatokat és segít a határidők betartásában.

Biztonság és rugalmasság

A BUMPA mobil cserépfelvonó nem csak a munkaerő kihasználását és a munkafolyamatok gyorsaságát növeli, hanem a munkavégzés biztonságát is. Az anyagok mozgatása során a dolgozók kevesebb fizikai erőfeszítést kell, hogy tegyenek, ami csökkenti a balesetek és sérülések kockázatát.

A rendszer magassága fokozatosan állítható (7-9 méter maximális munkamagasság; típustól függően), így a gép minden építkezési helyszínhez igazítható. A gyártó a megfelelő dőlésszög kitalálását sem bízta a véletlenre, hiszen a gép oldalán egy elmés kis szerkezet mutatja, hogy ha a szög túl nagy vagy túl alacsony a működtetéshez.

A BUMPA felvonó nemcsak emel, hanem vissza is szállít, ezért bontásokhoz is kiválóan használható. Ez a funkció tovább növeli a rendszer rugalmasságát és a munkafolyamatok hatékonyságát.

A BUMPA mobil cserépfelvonó egy innovatív megoldást kínál az építőanyagok és tetőcserepek mozgatására. Az egy-, két- és háromszintes házakig minden tetőfedőnek és építési vállalkozónak hasznos eszköz, hogy hatékonyabban, gyorsabban és biztonságosabban végezhessék a munkájukat. Ez pedig a mai világban, amikor alig találni szakértő segítséget, nagyon fontossá teszi a meglétét.