Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

WordPress SimplePay: könnyítsd meg a fizetést a vásárlóidnak!

A webshopok tulajdonosai nagyon gyakran tapasztalhatnak kosárelhagyást, ami azt jelenti, hogy a látogató végigmegy a vásárlás folyamatán, azonban mielőtt ténylegesen leadná a megrendelést, megáll, elhagyja az oldalt. Az ilyen eseteknek különböző okai lehetnek, de nagyon gyakori, hogy a vásárló a fizetési módok között nem talál olyat, ami ideális számára. WordPress alapú webshopok esetén a WordPress SimplePay megoldást jelenthet a problémára.

A WordPress SimplePay azonnali fizetést tesz lehetővé

A vásárlók nem szeretnek utalással bajlódni, utánvét esetén pedig még mindig kérdéses, hogy van-e a futárnál terminál, vagy csak készpénzzel lehet fizetni. Az is gyakori gond, hogy bár a rendelést leadják, de az utalások elfelejtődnek, az utánvétes csomagokat pedig végül mégsem veszik át.

Minderre megoldás, ha a vásárló a folyamat befejezése végén azonnal, könnyen és egyszerűen tud fizetni – éppen ezért, sokan az online bankkártyás fizetést preferálják. Ha WordPress alapú webshopod van, akkor a WordPress SimplePay lehet megoldás.

A WordPress SimplePay bővítmény kifejezetten WordPress alapú webshopokhoz készült, és lehetővé teszi az online bankkártyás fizetést. Az utalással ellentétben ez csak néhány kattintás a vásárlónak, amennyiben elmenti a kártyaadatait. Így ugyanis még a bankkártyaszámot, és egyéb adatokat sem kell bepötyögnie, amikor vásárol, csupán a fizetés gombra kell kattintania.

A WordPress SimplePay előnyei

A WordPress SimplePay nagy előnye vásárlói szempontból, hogy egyszerű és gyors, kereskedői szempontból pedig az, hogy mivel azonnali fizetésre készteti a vásárlót, nincs ideje meggondolni magát. Amikor a termék már ki van fizetve, akkor sokkal kevésbé hajlamosak visszamondani a rendelést, mert ebben az esetben a pénzük visszautalásával is foglalkozniuk kell.

A WordPress SimplePay szolgáltatást folyamatosan fejlesztik, hogy az kövesse a legmodernebb fizetési módokat, és kiszolgálja a felhasználók igényeit.

Ha webshopod van, és eddig nem volt kártyás fizetési lehetőség, itt az ideje, hogy legyen!